Tennislessen Jeugd

einnahme est indiqué dans le traitement de : Candidose digestive, Candidose vaginale, Candidose cutanée, Candido. Toutes les infos sur ce médicament.

Bij SLV wordt er voor alle leeftijden en tennisniveaus training aangeboden, gedurende het hele jaar.

Instuif | kinderen 4-6 jaar

Wordt aan gewerkt.

Lessen jeugd | vanaf 6 jaar

Training voor de jeugd, vanaf circa 6 jaar, wordt verzorgd door professionele trainers van Sports Team Tennis. Er wordt getraind op de verschillende niveaus volgens de systematiek van de KNLTB: Tenniskids voor de niveaus rood, oranje, groen, en Jeugdtennis, niveau geel. We streven ernaar dat alle kinderen met leeftijdsgenoten trainen en stimuleren het competitiespelen binnen een team. Competitiespelen is niet verplicht. De training vindt plaats op woensdagmiddag.

Aanmelden tennislessen

Via deze link vindt je meer informatie over de training, tijden en tarieven en het aanmelden. https://www.sportsteamtennis.nl/slv/

Voor vragen over lesaanbod kunt u contact opnemen met Rolf Kanneworff van Sports Team Tennis via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 06-28927157

Activiteiten jeugd

Gedurende het jaar worden door de club diverse activiteiten georganiseerd voor de jeugd, zoals een ouder-kind toernooi en een tenniskamp georganiseerd door Sports team tennis.